ANNONS
ANNONS
mature-like-ethereum-collaboration

Ethereums vänner vill se sin plattform mogna

Blockkedjeplattformen Ethereums ambitiösa förnyelseplan 2.0 kommer att förutsätta ”mognad”. Det verkade det i alla fall råda samförstånd om vid sammankomsterna Blockchain Week och Ethereal Summit i förra veckan.

Konferenserna besöktes av nyhetssajten Coindesk, som beskriver hur rörelsen runt Ethereum är delad på två: en kring Ethereum Foundation med ideellt fokus, samt en där affärsambitionerna har samlats i ett konglomerat kallat Consensys.

Det har rått misstänksamhet dem emellan men vid förra veckans möten märktes tecken på att relationerna nu verkar ha vänt till det bättre, enligt Coindesk.

Gemensam ambition?

Blockchain Week tycktes visa på ”en gemensam målsättning och en nyfunnen upplevelse av brådska”, skriver Coindesk – som dessutom tyckte sig känna igen tongångarna från den mer kommersiellt orienterade Ethereal Summit i New York.

ANNONS
ANNONS

”Många inom Ethereum Foundation har varit på sin vakt gentemot Consensys. Men jag torr att man kan samarbeta även med någon som utgår från ett annat perspektiv än ens eget”, säger Virgil Griffith, ansvarig för specialprojekt inom Ethereum Foundation, till Coindesk.

ANNONS
I denna artikel

ANNONS

Diskutera artikeln

ANNONS