ANNONS
ANNONS
På Blockchain 360 kommer du kunna följa blockchain-utvecklingen samt företagen och personerna som gör den möjlig. Nyheter, trender och tekniska genombrott blandas med användbara tips och intressanta krönikor från några av branschens tyngsta profiler. (Foto: Unsplash)

Sveriges enda nyhetssajt om blockchain

Under ytan bubblar Stockholm och Sverige av innovationskraft, driven av ny generation entreprenörer. Och i centrum står inte längre kryptovalutor och snabba klipp – utan tekniken bakom.

Bitcoinfebern spreds som en epidemi genom Sverige – men vad hände sen?
I takt med att yran kring de digitala valutorna försvann från löpsedlar och Facebook-inlägg tycks det hajpade fenomenet gått upp i rök.

Eller?

Den gamla finansskolans skräddarsydda kostymer tvingas i dag dela konferensrum med hoodies och sneakers, IPO:s har blivit ICO:s och kontantsamhället har ersatts av kryptografins överlägsna ersättare.

ANNONS
ANNONS

Blockchain – den tysta revolutionen har bara börjat

Nja, riktigt så episkt blev inte skiftet. Men nog händer det mycket. Under ytan bubblar Stockholm och Sverige av innovationskraft, driven av ny generation entreprenörer. Och i centrum står inte längre kryptovalutor och snabba klipp – utan tekniken bakom.

Och det är precis här vi kommer att vara. På Blockchain 360 kommer du kunna följa blockchain-utvecklingen samt företagen och personerna som gör den möjlig. Nyheter, trender och tekniska genombrott blandas med användbara tips och intressanta krönikor från några av branschens tyngsta profiler.

Blockchain har kallats ”det nya internet”. Blockchain 360 är dess kanal.

Välkommen.

PS. Om Blockchain360.se är den digitala kanalen är Blockchain360°-eventet dess fysiska mötesplats. Varje år med start den 12 november 2018 kommer vi samla branschfolk, läsare och inspirerade besökare för en fullspäckad konferens med några av blockchainvärldens tyngsta namn.

Är du det minsta intresserad av hur den nya tekniken ska förändra marknader, industrier och företag är det här konferensen du bara inte får missa i år – anmäl dig direkt här!

John Uggla,
Chefredaktör

Mikael Gullström,
VD och ansvarig utgivare


Ny här?

Vi har samlat några användbara länkar som du kan börja med att läsa för att ge din blockchain-resa en kickstart.

Teknik »

Vad är blockchain och hur används det ur ett tekniskt perspektiv? Vem uppfann blockkedjan, hur anpassas den i företags verksamhet och vad tusan är en ledger? Läs mer här »

Affärer »

Varför använder företagen blockchain-tekniken och vad ser man för affärsnytta? Här kan du läsa allt hur bolag, marknader och ekonomier hittar nya affärsmodeller i takt med den stora förändringen »

Industri »

Var tillämpas blockchain och av vem eller vilka företag? Här kan du läsa allt om företag inom trading, capital market, bank, finance, vård och mycket mer som just nu tävlar om att bli först och bäst »

ANNONS
I denna artikel

ANNONS

Diskutera artikeln

ANNONS