Blockchain 360 – näringslivskartan ritas om i det tysta och någon måste vara där och bevaka när det händer. Sverige behöver en sajt om blockchain-nyheter. 

Blockchain – den tysta revolutionen har bara börjat…

Näringslivskartan ritas om i det tysta och någon måste vara där och bevaka när det händer. Sverige behöver en sajt om blockchain-nyheter. 

Bitcoinfebern spreds som en epidemi genom Sverige – men vad hände sen? I takt med att yran kring de digitala valutorna försvann från löpsedlar och Facebook-inlägg och tycks det hajpade fenomenet gått upp i rök.

Eller?

Den gamla finansskolans skräddarsydda kostymer tvingas i dag dela konferensrum med hoodies och sneakers, IPO:s har blivit ICO:s och kontantsamhället har sedan länge ersatts av kryptografins överlägsna ersättare.

Sveriges enda sajt om blockchain-nyheter

Nja, riktigt så färgstarkt och episkt blev inte skiftet. Men nog händer det mycket. Under ytan bubblar Stockholm och Sverige av innovationskraft, driven av ny generation entreprenörer. Och i centrum står inte längre kryptovalutor och snabba klipp – utan tekniken bakom.

Och det är precis här vi kommer att vara. På Blockchain 360 kommer du kunna följa blockchain-utvecklingen samt företagen och personerna som gör den möjlig. Nyheter, trender och tekniska genombrott blandas med användbara tips och intressanta krönikor från några av branschens profiler.

Blockchain har kallats för ”det nya internet”. Blockchain 360 är dess kanal.

Välkommen.

PS. Om Blockchain360.se är den tekniska revolutionens medium är Blockchain360°-eventet dess fysiska mötesplats. Varje år med start den 12 november 2018 kommer vi samla branschfolk, läsare och inspirerade besökare för en fullspäckad konferens med några av blockchainvärldens tyngsta namn.

Är du det minsta intresserad av hur den nya tekniken ska förändra marknader, industrier och företag är det här konferensen du bara inte får missa i år – boka direkt här!

John Uggla,
Chefredaktör

Mikael Gullström,
VD och ansvarig utgivare


Ny här?

Vi har samlat några användbara länkar som du kan börja med läsa för att ge din Blockchain-resa en kickstart.

Tekniken
Vad är blockchain och hur används det ur ett tekniskt perspektiv? Vem uppfann blockkedjan, hur anpassas den i företags verksamhet och vad tusan är en ledger? Läs mer här.

Affärerna
Varför använder företagen blockchain-tekniken och vad ser man för affärsnytta? Här kan du läsa allt hur bolag, marknader och ekonomier hittar nya affärsmodeller i takt med den stora förändringen.

Industrin
Var tillämpas blockchain och av vem eller vilka företag? Här kan du läsa allt om företag inom trading, capital market, bank, finance, vård och mycket mer som just nu tävlar om att bli först och bäst.